Αστέρας Τρίπολης: Στόχος η επιστροφή στην κανονικότητα

Αστέρας Τρίπολης: Στόχος η επιστροφή στην κανονικότητα

Μιριτέλο

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης, χτίζει μια νέα ομάδα, με τον Μίλαν Ράσταβατς και πάλι στο τιμόνι του και άπαντες περιμένουν να δουν τους Αρκάδες και πάλι μαχητικούς!

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν θέλει να σβήσει από τη μνήμη του την περσινή σεζόν. Όχι γιατί η χρονιά ήταν επιτυχημένη. Τουναντίον, λόγω της άστοχης επιλογής με τον Ηρακλή Μεταξά και της λευκής επιταγής που του έδωσαν, οι διοικούντες το σύλλογο, θέλουν να μάθουν από το λάθος αυτό. Εφτασαν στο σημείο να κινδυνεύουν με τον υποβιβασμό (έστω κι αν ήταν δύσκολο το σενάριο αυτό). Ετσι, επέλεξαν να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας στον Μίλαν Ράσταβατς, έναν άνθρωπο τον οποίο εμπιστεύονται και από τον οποίο ξέρουν τι να περιμένουν. Αυτό δεν είναι άλλο από την επιστροφή στην... κανονικότητα. Στον Αστέρα, ποντάρουν πολλά και στη σίγουρη λύση του Παύλου Γκότση ως γυμναστή της ομάδας. Η προετοιμασία της ομάδας ήταν στα... κόκκινα κι αυτό δεν είχε άλλο σκοπό από το να... συνέλθει η ομάδα από την περσινή σεζόν.

Μάλιστα, φέτος θα είναι η πρώτη σεζόν ύστερα από πολλά χρόνια που οι Αρκάδες θα παρουσιαστούν χωρίς τις «κολόνες» τους Ιγκλέσιας και Μπαράλες που θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε Ιωνικό και Καλαμάτα αντίστοιχα.

ΣΤΟΧΟΣ

Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να δούμε έναν Αστέρα ο οποίος θα είναι ανταγωνιστικός, θα δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους «μεγάλους» όπως συνήθως κάνει. Η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και θέλει να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή με το πλασάρισμα στην 6άδα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας να αποτελούν πάντα στόχους της ομάδας. Όμως η... χαλαρή παραμονή αποτελούν τον δεδομένο και πρωτεύοντα στόχο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος κόουτς επέστρεψε στην ομάδα ύστερα από έναν χρόνο απουσίας του. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να χτίσουν κάτι το αξιόπιστο. Ο Ράσταβατς είναι άνθρωπος που εμπιστεύονται και εκτιμούν και ξέρουν ότι αυτός είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ομάδα σ' αυτό το στάδιο μετάβασης που βρίσκεται.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ

Ο Μιριτέλο είναι ο παίκτης που θα φοράει πλέον τη φανέλα με το 9. Είναι ο αντικαταστάτης του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, Χερόνιμο Μπαράλες, με το φορτίο να είναι βαρύ. Στο πρώτο φιλικό του κόντρα στον Ατρόμητο, έπαιξε μόλις 25λεπτά και είχε ασίστ. Αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές - όπως και να έχει και μένει να δούμε αν ο παίκτης για τον οποίο επενδύθηκε ένα σημαντικό ποσό για το δανεισμό του πείσει για τη μόνιμη μεταγραφή του στην Τρίπολη.

Στοίχημα είναι κι ο Μπερτόγλιο. Ο Αργεντινός δεν ήταν καλός πέρυσι αλλά φέτος είναι... αλλιώς. Εχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία, έχει δείξει όρεξη και το γεγονός ότι έχει τεράστια ποιότητα, μας κάνουν να περιμένουμε... ομορφιές στη φετινή σεζόν.

ΑστέραςΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ

Επέστρεψε στην ομάδα ο Νίκος Καλτσάς, ενώ ενισχύθηκε σε άμυνα και επίθεση με τους Χουχούμη και Μάντζη, με τους Αρκάδες να προσθέτουν ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους. Η πιο δαπανηρή μεταγραφή (δανεισμός από την Ντεφένσα) είναι ο Χουάν Μιριτέλο, ενώ η ομάδα της Τρίπολης ψάχνει ένα 6άρι, ένα 8άρι και ενδεχομένως να γίνει κίνηση για ένα 10άρι.

ΗΡΘΑΝ: Μιριτέλο (Ε, δαν. από Ντεφένσα), Καλτσάς (ΜΕ, ελεύθερος από Καρμιώτισσα), Χουχούμης (Α, ελεύθερος από Παναιτωλικό), Μάντζης (Ε, ελεύθερος από Ιωνικό)
ΕΦΥΓΑΝ: Τσιφτσής (Τ, δανεικός σε Ρακόβ), Ιγκλέσιας (ΜΕ), Μπαράλες (Ε), Τασουλής (Α), Ριέρα (ΜΕ), Λέο Τίλικα (ΜΕ), Μπενίτο (Ε), Καφί (Ε), Ντεμιντένκο (Ε), Σανταφέ (ΜΕ), Γκαρντάφσκι (ΜΕ), Ντομίνγκεθ (ΜΕ)

ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δούλεψε στα... κόκκινα. Στόχος ήταν να επανέλθει η χαμένη φυσική κατάσταση και στόχος είναι στην 3η αγωνιστική η ομάδα να είναι έτοιμη κατά 90-95% έτοιμη. Στα φιλικά με Παναιτωλικό και Ατρόμητο το δείγμα ήταν θετικό, με την ομάδα να έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Αυτό που κρατάμε είναι τα τρεξίματα, το πρέσινγκ ψηλά κι ότι η ομάδα έβγαζε διάθεση για να παίξει μπάλα. Αυτό που λείπει είναι το κάθετο παιχνίδι το οποίο όταν δεν παίζει ο Μουνάφο... λείπει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Δεδομένα δεν θα δούμε τον περσινό Αστέρα. Η ομάδα θα έχει τρεξίματα, πλάνο και θα ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Η εκτίμηση είναι ότι ο Αστέρας θα πλασαριστεί στις θέσεις 6-8.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα