Κένεντι - Ολυμπιακός: «Είναι υπέρβαρος, αρνήθηκε τη μεταγραφή ο Μαρινάκης», λένε στην Ισπανία

Κένεντι - Ολυμπιακός: «Είναι υπέρβαρος, αρνήθηκε τη μεταγραφή ο Μαρινάκης», λένε στην Ισπανία

kenedy

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ισπανική As, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκοψε τη μεταγραφή του Κένεντι λόγω του ότι ο παίκτης είναι υπέρβαρος, παρά τις παροτρύνσεις του Μαρτίνεθ να ολοκληρωθεί το deal.

Στην Ισπανία αναφέρονται στο λόγο που ο Κένεντι κόπηκε στα ιατρικά από τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι ο παίκτης θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ επειδή είναι υπέρβαρος. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο Μαρτίνεθ προσπάθησε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αρνητικός στην προοπτική αυτή.

Χαρακτηριστικά, το ρεπορτάζ του Ιγνάθιο Μπαϊλαδόρ στην As αναφέρει:

«Η τελευταία μέρα του Ιουλίου δεν ήταν η καλύτερη, η πιο τυχερή στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Στη βόμβα της απόλυσης του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Φραν Σάντσεθ, προστέθηκαν κι η άρνηση του Ολυμπιακού να υπογράψει τον Ρόμπερτ Κένεντι, παρότι εκείνος βρέθηκε στην Ελλάδα με κάποιους οπαδούς να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο.

Αφού πέρασε τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, ο ελληνικός σύλλογος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τη φυσική κατάσταση του Βραζιλιάνου. Όπως μάθαμε, συγκεκριμένα, ο παίκτης ήταν υπέρβαρος και αμφισβητήθηκε η ικανότητά του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ακόμα κι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά που τον γνωρίζει από την κοινή τους εποχή στη Γρανάδα, προσπάθησε να μεσολαβήσει ώστε ο σύλλογος να πάρει τον παίκτη, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, αρνήθηκε να τον υπογράψει.

Μ' αυτόν τον τρόπο, ο παίκτης θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ και θα τεθεί υπό τις εντολές του Πάουλο Πεσολάνο, περιμένοντας να βρεθεί άλλη ομάδα για να τον αποκτήσει ή η Βαγιαδολίδ να εκμεταλλευτεί την αναμβισβήτητη ποιότητα του Βραζιλιάνου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα