Λαμία μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Καρλίτος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή

Ο Καρλίτος στην Ελλάδα για τη Λαμία

bet365

Ο Καρλίτος βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας κι αναμένεται να μεταβεί στην ομώνυμη πόλη ώστε να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Καρλίτος, το επικείμενο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας.

Ο πολύπειρος στράικερ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού κατέφτασε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι με πτήση από Μαδρίτη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», απ' όπου θα μεταβεί στη Λαμία προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Έτσι, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να επισημοποιηθεί η υπέρβαση των κυανόλευκων, σε ένα deal στο οποίο συνέβαλε τα μέγιστα ο πρόεδρος του κλαμπ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Παπαϊωάννου: «Για τον Καρλίτος κινηθήκαμε γρήγορα»

Τέλος, ο κόσμος της Λαμίας έχει ετοιμάσει υποδοχή για τον Ισπανό φορ καθώς στις 20:00 στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης έχει δοθεί το... ραντεβού των φίλων του συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα