Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο προσκήνιο ο Μαρκίνιος για τους «ερυθρόλευκους» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
οσφπ

bet365

Το όνομα του Μαρκίνιος φαίνεται πως βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του εξτρέμ.

Το «ναυάγιο» του Κένεντι έφερε ξανά στις προτεραιότητες του Ολυμπιακού την απόκτηση ενός εξτρέμ και ήδη κάποια ονόματα υπάρχουν στη λίστα του Κορδόν.

Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι του Μαρκίνιος της Άρσεναλ για τον οποίο υπάρχουν πιθανότητες για την απόκτησή του.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας που το 2022 κόστισε συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ στους «κανονιέρηδες» για να τον αποκτήσουν από τη Σάο Πάολο από όπου και ανδρώθηκε. Πέρσι αγωνίστηκε για έξι μήνες δανεικός στη Νόριτς έχοντας 11 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.

Στην Άρσεναλ έχει παίξει σε έξι ματς με την πρώτη ομάδα έχοντας ένα τέρμα και μία ασίστ ενώ στη Βραζιλία πρόλαβε να αγωνιστεί σε 42 ματς μετρώντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Τέλος είναι διεθνής με όλα τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας και το κόστος του στο transfermarkt έχει φτάσει τα 12 εκατ. ευρώ.

Τέλος, όπως αναφέρει το «football365», ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να καταλήξει στον Ολυμπιακός με τη μορφή δανεισμού. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Όσο για τον Μαρκίνιος, πρόκειται να ενταχθεί στον ελληνικό σύλλογο, Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για μια σεζόν.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα