Ολυμπιακός μεταγραφές: Δανεικό με δικαίωμα αγοράς θέλει τον Γουίλιαν Ζοσέ σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δανεικό με δικαίωμα αγοράς θέλει τον Γουίλιαν Ζοσέ σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ζοσέ

bet365

Ο Γουίλιαν Ζοσέ δείχνει να είναι κοντά στον Ολυμπιακό όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ωστόσο μία λεπτομέρεια είναι που... κολλάει τη μεταγραφή του έμπειρου φορ από την Μπέτις.

Μία από τις θέσεις που θέλει να κλείσει... άμεσα στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός είναι αυτή του φορ μετά την αποχώρηση του Σεντρίκ Μπακαμπού καθώς ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο μοναδικός που υπάρχει στη διάθεση του Μαρτίνεθ.

Όπως διαβάσατε στο Gazzetta, ο Γουίλιαν Ζοσέ επανήλθε στο προσκήνιο και φαίνεται πως έχει μπει στην pole position για τη μεταγραφή του στους «ερυθρολεύκους».

Σύμφωνα το «elgoldigital», ο Ολυμπιακός δεν έχει μπει απλά σε κύκλο διαπραγματεύσεων αλλά βρίσκεται σε ένα πολύ καλό στάδιο προκειμένου να κάνει δικό του τον 31χρονο φορ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι επαφές του Αντόνιο Κορδόν με την Μπέτις γίνονται σε εξαιρετικό κλίμα καθώς η μία πλευρά θέλει να τον αποκτήσει και η άλλη να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή των Ισπανών.

Από εκεί και πέρα, οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι και ξεπέρασαν και την πρώτη... διαφωνία που ήταν αγορά ή δανεισμός του ποδοσφαιριστή. Η Μπέτις ήθελε να τον πουλήσει για έξι εκατ. ευρώ ενώ από τους «ερυθρολεύκους», ήταν προτιμότερο ο δανεισμός με οψιόν αγοράς.

Τελικά σε αυτό συμβιβάστηκαν οι Ισπανοί για την παραχώρηση του παίκτη, κάλυψη στο 100% του συμβολαίου του από τον Ολυμπιακό και οψιόν αγοράς στα πέντε εκατ. ευρώ.

Κάπου εδώ, έρχεται και το... εμπόδιο (μέχρι στιγμής) για την ολοκλήρωση της μετακίνησης. Η πλευρά του ισπανικού συλλόγου θέλει να βάλει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ώστε να είναι σίγουρη ότι θα βάλει λεφτά στο ταμείο της.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να πληρώσει τα χρήματα εφόσον εκπληρωθούν κάποιοι στόχοι. Αυτή η διαφωνία δεν σημαίνει ότι χαλάει τις διαπραγματεύσεις.

Αντιθέτως οι Ισπανοί θεωρούν ότι θα υπάρξει happy end στη μεταγραφή καθώς και για τους δύο υπάρχει πίεση του χρόνου. Βέβαια, τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν έντονο ενδιαφέρον και από την Κρουζ Αζούλ για τον Ισπανό επιθετικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα