Ολυμπιακός μεταγραφές: Προχωρημένες διαπραγματεύσεις των «ερυθρολεύκων» με τον Αλεξανδρόπουλο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προχωρημένες διαπραγματεύσεις των «ερυθρολεύκων» με τον Αλεξανδρόπουλο

alexandropoulos

bet365

Για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, που δεν υπολογίζεται από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προχωράει ο Ολυμπιακός.

Σε πολλά μέτωπα κινείται ο Ολυμπιακός καθώς μετά την υπόθεση με τον Μαρκίνιος αλλά και την περίπτωση του Γουιλίαν Ζοσέ, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να κλείσουν τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο Έλληνας χαφ έμεινε εκτός προετοιμασίας στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και βρίσκεται στα «ραντάρ» της ομάδας εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις και φαίνεται πως είναι κοντά ώστε να κλείσουν τον 21χρονο χαφ του πορτογαλικού συλλόγου. Πρόκειται για δανεισμό του διεθνή χαφ για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στα τέσσερα εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γέννημα-θρέμμα του Παναθηναϊκού όπου και ανδρώθηκε το 2019, αποτελώντας ένα από τα μεγάλα project του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2022 πουλήθηκε για τέσσερα εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με την οποία έπαιξε σε 13 ματς με την πρώτη ομάδα και σε δύο με την δεύτερη. Με τον Παναθηναϊκό μέτρησε 77 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δύο γκολ και τέσσερις ασίστ ενώ κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα