ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές: «Κλείνει» Γκάρο από την Ουρακάν (vid)

Γιώργος Ντυμένος
garro

bet365

Ο Χουάν Γκάρο, 30 ετών μεσοεπιθετικός, που αγωνίζονταν στην Ουρακάν αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενίσχυση από την Αργεντινή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει ουσιαστικά «κλείσει» τον 30χρονο δεξιό μεσοεπιθετικό που ανήκει και παίζει στην Ουρακάν. Οπως μεταδίδουν στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών για δανεισμό του, ενώ ο ΠΑΣ θα διατηρεί οψίον αγοράς στο φινάλε της νέας σεζόν.

Ο Γκάρο ξεκίνησε από τη Γοδόι, όπου και έπαιζε από το 2011 μέχρι το 2018, οπότε και πήγε στην Ουρακάν. Ενδιάμεσα παραχωρήθηκε δανεικός στη Νιούελς, αλλά τον περασμένο Δεκέμβριο επέστρεψε στο club του Μπουένος Αϊρες.

Παίζει κυρίως στο «φτερό», έχει ύψος 1.79, ενώ την τρέχουσα σεζόν μετρά 14 συμμετοχές και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα