Stoiximan Superleague: Σύσσωμο το «Big 5» στην κλήρωση των play-offs

O Τσούμπερ με τον Πέρεθ στη Λεωφόρο

bet365

Όλες οι ομάδες του «Big 5» της Stoiximan Superleague θα λαβουν μέρος τη Δευτέρα (7/8) στην κλήρωση των play-offs των τριών διοργανώσεων της UEFA, στη Νιόν.

Απόλυτο προκρίσεων για τις ελληνικές ομάδες στον Β' προκριματικό γύρο! Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο της Ντνίπρο, προκρίθηκε στην επόμενη φάση και «κλείδωσε» την επιστροφή του σε ευρωπαϊκό όμιλο ύστερα από επτά χρόνια. Θυμίζουμε πως πλέον δεδομένα θα υπάρχουν δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας σε φάση ομίλων, καθώς εκτός από το Τριφύλλι και η «νταμπλούχος» ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει στην χειρότερη των περιπτώσεων την παρουσία της στο Conference League.

Την Πέμπτη (3/8) και οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση. Ο ΠΑΟΚ υπέταξε την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ με 4-1, ενώ ο Άρης «λύγισε» την Αραράτ με 1-0 χάρη στο γκολ του Φαμπιάνο.

Μετά από το 3/3 στον Β' προκριματικό γύρο την ερχόμενη Δευτέρα (7/8) σύσσωμο το «Big 5» της Stoiximan Superleague θα πάρει μέρος σε δεύτερη διαδοχική κλήρωση, αυτή τη φορά για τα play-offs των τριών διοργανώσεων.

Στις 13:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του Champions League, στην οποία θα συμμετάσχουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, ως ζευγάρι με Ντιναμό Ζάγκρεμπι και Μαρσέιγ, αντιστοίχως. Στις 14:00 είναι η κλήρωση του Europa League στην οποία θα είναι ο Ολυμπιακός μαζί με τη Γκενκ αλλά και η ΑΕΚ ως ζευγάρι με την Ντιναμό. Στις 15:00 είναι η σειρά του Conference League, στην οποία θα μπουν τα ζευγάρια Ολυμπιακό - Γκενκ, ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ και Ντιναμό Κιέβου - Άρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα