AEK μεταγραφές: Μια ανάσα από Πόνσε, σύμφωνα με τον Ρομάνο

AEK μεταγραφές: Μια ανάσα από Πόνσε, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Πόνσε με τη φανέλα της ΑΕΚ

bet365

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ΑΕΚ είναι κοντά στο να ολοκληρώσει το deal με την Έλτσε για την μεταγραφή του Εζέκιελ Πόνσε.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έριξε μεταγραφική... βόμβα για την ΑΕΚ! Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο η Ένωση είναι μια «ανάσα» από τη συμφωνία με την Έλτσε για τη μεταγραφή του Εζέκιελ Πόνσε.

Περίπου 24 ώρες μετά την ανανέωση του Λιβάι Γκαρσία η Ένωση κινείται για την απόκτηση του Αργεντινού σέντερ φορ για την «εκτόξευση» της γραμμής κρούσης. Ο 26χρονος επιθετικός στην πρώτη του θητεία με τα κιτρινόμαυρα, τη σεζόν 2018-19, έκανε 43 ματς, πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ.

«Η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία για την υπογραφή του Εζεκιέλ Πόνσε από την Έλτσε. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει ανάμεσα στα δύο κλαμπ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιταλός... expert των μεταγραφών, την αποκάλυψη του οποίου επιβεβαίωσε ο Δικέφαλος μετά από λίγη ώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα