ΑΕΚ: Τι ισχύει για Πόνσε ενόψει Ντιναμό Ζάγκρεμπ

ΑΕΚ: Τι ισχύει για Πόνσε ενόψει Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Newsroom
Εσέκιελ Πόνσε

bet365

O Εσέκιελ Πόνσε θα δηλωθεί από την ΑΕΚ στην λίστα της UEFA ως αλλαγή και θα υπολογίζεται κανονικά για τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την ολοκλήρωση της επιστροφής του Εσέκιελ Πόνσε στην ΑΕΚ, μετά από 4 χρόνια και συγκεκριμένα από την σεζόν 2018-19.

Η Ένωση μπορεί τελικά να μην τον δήλωσε στην λίστα που έστειλε στην UEFA για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League, ωστόσο θα το κάνει την τελευταία στιγμή.

Υπάρχει το σχετικό περιθώριο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας και όλα δείχνουν οτι ο 26χρονος άσος θα είναι μία από τις αλλαγές που θα κάνουν οι «κιτρινόμαυροι».

Θυμίζουμε πως για την συγκεκριμένη μεταγραφή, η ΑΕΚ θα καταβάλει στην Έλτσε περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα αμοίβεται για κάθε χρόνο του συμβολαίου του με περίπου 1,3 εκατομμύρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα