Ματιές Παναθηναϊκού σε Μανδά, στο παιχνίδι και η Κοπεγχάγη!

Θάνος Σαρρής
Χρήστος Μανδάς

bet365

Ο Χρήστος Μανδάς πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τον ΟΦΗ και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Παναθηναϊκός και Κοπεγχάγη τσεκάρουν την περίπτωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Ο Χρήστος Μανδάς είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση τερματοφύλακα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όντας ο μοναδικός, μαζί με τον Κοτάρσκι, που καθιερώθηκε κάτω από τα δοκάρια σε ομάδα της Stoiximan Super League σε τόσο μικρή ηλικία. Στα 21 του χρόνια, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ διαθέτει ένα εξαιρετικό «πακέτο» για τη θέση και παράλληλα αποτελεί ένα παιδί που δεν σταματά να βελτιώνεται, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στην ποδοσφαιρική αγορά.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και οι προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση για τον Μανδά και τα περιθώρια εξέλιξης που έχει. Οι «πράσινοι» παρακολουθούν γενικότερα αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και αυτή του 21χρονου κίπερ είναι μία που έχουν ξεχωρίσει. Για να προχωρήσει ωστόσο, θα πρέπει να απελευθερωθεί μία θέση στο ρόστερ, με δεδομένο ότι ο Μπρινιόλι αυτή τη στιγμή είναι το αδιαμφησβήτητο νούμερο 1 του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από την άλλη, το μέλλον του Γιούρι Λοντίγκιν στο «τριφύλλι» είναι αβέβαιο και είναι πιθανόν ο έμπειρος τερματοφύλακας να αποχωρήσει, προκειμένου να βρει θέση βασικού. Μια ομάδα που ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και σε περίπτωση που τελικά ο διεθνής με την εθνική Ρωσίας αποφασίσει να αλλάξει ομάδα, τότε ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Μανδά.

Η Κοπεγχάγη, οι Ισπανοί και ο ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, δεν παίζει μόνος του. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία, την περίπτωση του Μανδά έχει ξεχωρίσει και η Κοπεγχάγη. Ο Καμίλ Γκραμπάρα, που αποτελεί τον βασικό «άσο» των Δανών είναι αρκετά πιθανόν να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι και ο 21χρονος Έλληνας έχει ξεχωρίσει στο σκάουτινγκ που έχουν κάνει για την επόμενη μέρα, με το ενδιαφέρον μάλιστα να είναι αρκετά προχωρημένο.

Από εκεί και πέρα, η Κάντιθ, το ενδιαφέρον της οποίας είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό παραμένει στο παιχνίδι και εφόσον το επιτρέψουν τα οικονομικά της είναι πιθανόν να καταθέσει πρόταση, ενώ ο Μανδάς ενδέχεται να επανέλθει στην επικαιρότητα και για τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κοτάρσκι.

Προφανώς, για να προχωρήσει κάποια περίπτωση θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο ΟΦΗ, μιας και ο παίκτης έχει συμβόλαιο και οι Κρητικοί, που οργανώνονται για μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά, δεν πρόκειται να τον αφήσουν να φύγει με «ψίχουλα»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα