ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός: «Φιλικό» 1-1 στους «Ζωσιμάδες»

Newsroom
..

bet365

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε μεταξύ τους τεστ προετοιμασίας στους «Ζωσιμάδες». Σκόρερ τους ήταν οι Κόντε και Αλεξιτς.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν σήμερα (4/8) ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκός, σε φιλικό αγώνα που έγινε στους «Ζωσιμάδες».

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ξεκίνησε με τον Κλέιμαν κάτω από τα γκολπόστ, τους Σόρια, Μπορταγκαράι, Παντελάκη, Κιάκο στην άμυνα, τους Τζίνο, Καραχάλιο, Ριένστρα στον άξονα, τους Ροσέρο, Παμλίδη στα άκρα και τον Κόντε στο «9».

Τα «λιοντάρια» είχαν τον Τσοβάν στο τέρμα, τους Δεληγιαννίδη, Καρασαλίδη, Αυλωνίτη, Πηλέα στα «μετόπισθεν», τους Θυμιάνη, Οικονόμου, Μούργο στον άξονα, τους Ντανκερλούι, Σοφιανό στα «φτερά» και τον Αλεξιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 2' με τον Οικονόμου αλλά ο Μπορταγκαράι αποσόβησε τον κίνδυνο, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν κάποια «καλές» στιγμές με τους Ροσέρο, Καραχάλιο. Τελικά ο Πανσερραϊκός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 41' με σουτ του Αλεξιτς και μετά από κάθετη ανάπτυξή του.

Στο δεύτερο μισό ο ΠΑΣ μπήκε πιο δραστήρια και ισοφάρισε στο 61' με κεφαλιά-ψαράκι του Κόντε ύστερα από σέντρα του Παμλίδη, ο οποίος «άγγιξε» το γκολ στο 70' αλλά ο Τσιλιγγίρης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του. Αμέσως μετά ο Στίνα θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» αλλά ο Αθανασίου έβγαλε το πλασέ του.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν (61' Αθανασίου), Σόρια (71' Πανάγου), Παντελάκης, Μπορταγκαραϊ (61' Μπακαδήμας), Κιάκος (71' Νούμης), Καραχάλιος, Τζίνο (71' Λιάσος), Ριένστρα (61' Λώλης), Παμλίδης (71' Κύρκος), Ροσέρο (61' Τζίμας), Κόντε (61' Μπάλαν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Χοβάν (63′ Τσιλιγγίρης, 80′ Τσομπανίδης), Δεληγιαννίδης (46′ Μασκανάκης), Πηλέας (46′ Τσαγκαλίδης), Αυλωνίτης (46′ Γκοτζαμανίδης), Καρασαλίδης (46′ Πεταυράκης), Θυμιάνης (46′ Σταϊκος), Οικονόμου (46′ Χατζηστραβός), Σοφιανός (46′ Τομάς), Μούργος (46′ Στίνα), Ντάνκερλαι (46′ Γούλερι), Αλεξιτς (46′ Μπαιροβιτς).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα