Κηφισιά μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Παύλο Παντελίδη

Κηφισιά μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Παύλο Παντελίδη

Βασίλης Μπαλατσός
Παντελίδης

bet365

Η Κηφισιά έκανε μια «επένδυση» με παρόν και μέλλον, καθώς ανακοίνωσε την μεταγραφή του νεαρού επιθετικού Παύλου Παντελίδη.

Μεταγραφή - επένδυση για την Κηφισιά, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Παύλου Παντελίδη. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος τον Σεπτέμβριο θα γίνει 21 ετών, έκανε το «βήμα» για τη Stoiximan Super League, έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν με την Θύελλα Ραφήνας, με την οποία βγήκε πρώτος σκόρερ στην 5ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Παντελίδης έχει περάσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα φτερά της επίθεσης. Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Ολλανδία, δούλεψε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου και μάλιστα αγωνίστηκε ως βασικός εξτρέμ σε 4-2-3-1 στο ισόπαλο φιλικό της Κηφισιάς με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Παντελίδης

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Παύλο Παντελίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο Παύλος Παντελίδης γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2002 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Νέας Ιωνίας, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή για τη Θύελλα Ραφήνας, με την οποία πέρσι είχε 15 γκολ στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας παράλληλα τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στον 5ο όμιλο.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα