Ολυμπιακός μεταγραφές: «Άκυρο» των «ερυθρολεύκων» στην Σαρλερουά για Αγκιμπού αναφέρει ξένο μέσο

«Ο Ολυμπιακός απέρριψε προσφορά της Σαρλερουά για τον Αγκιμπού Καμαρά»

bet365

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρόταση της Σαρλερουά για δανεισμό του Αγκιμπού Καμαρά, αλλά απάντησε αρνητικά.

Η ιστοσελίδα «Foot224» αποκάλυψε πως η Σαρλερουά πλησίασε τον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της τον Αγκιμπού Καμαρά, όμως η προσφορά που κατέθεσε δεν έπεισε τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων».

Ο βελγικός σύλλογος πρότεινε στους Πειραιώτες να καταβάλλει 500 χιλ. ευρώ ως ενοίκιο για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο και να συμπεριληφθεί στην συμφωνία μία οψιόν αγοράς, με μη υποχρεωτικό χαρακτήρα, η οποία θα έφτανε τα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν συγκοινήθηκε από την πρόταση αυτή, αφού δεν τον ικανοποιούσε οικονομικά, με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ να αναφέρει πως θα προτιμούσε έναν απλό δανεισμό για τον παίκτη (χωρίς οψιόν οποιουδήποτε χαρακτήρα) σε κάποια ελληνική ομάδα.

Μία πολύ πιθανή επιλογή είναι ο Ατρόμητος, στον οποίο έπαιξε πέρυσι ως δανεικός για μισή χρονιά, αλλά αυτή τη φορά ο δανεισμός του να είναι για ένα χρόνο. Κάπως έτσι θα μπορεί η ομάδα να παρακολουθεί τον παίκτη πιο εύκολα και δια ζώσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα