Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι άλλο είναι να κλείσουν οι Ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι άλλο είναι να κλείσουν οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ελ Καμπί

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει έως τώρα επτά προσθήκες μαζί με αυτή του Χόσγκροουβ που δόθηκε δανεικός αλλά εντός της τρέχουσας εβδομάδας περιμένει και άλλα νέα πρόσωπα.

Οι Πειραιώτες μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών προχώρησαν σε ουκ ολίγες μεταγραφές. Για την άμυνα και το κέντρο αυτής στον Ολυμπιακό έχουν κλείσει ήδη τους Φρέιρε και Πορόζο. Πριν από αυτούς τους παίκτες είχαν κλείσει το εξάρι Ιμπόρα και ο δεξιός αλλά και αριστερός μπακ Κίνι (η θέση του είναι δεξιός μπακ).

Αποκτήθηκε για το κέντρο ο Αλεξανδρόπουλος και για την επίθεση ο Ελ Καμπί, του οποίου τη μεταγραφή είχατε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο Gazzetta. Και βέβαια ο χαφ Χόσγκροουβ που δόθηκε δανεικός.

Τώρα τι υπάρχει μετά; Και όμως υπάρχουν αρκετές ακόμα κινήσεις. Ή ορισμένες εάν προτιμάτε. Πρώτον: αριστερός μπακ αντί του Ρέαμπτσιουκ με το όνομα του Καρντόνα να δεσπόζει. Ένας ή δύο εξτρέμ καθώς ακόμα και εάν κλείσει ο Μπρνιτς θα κάνει κίνηση και για έναν ακόμα winger.

Και βέβαια ένας ακόμα στράικερ. Ναι ιδανικά ο Ολυμπιακός θα ήθελε έναν παίκτη τύπου Ράφα Μιρ αλλά οι Κορδόν - Μαρτίνεθ φυσικά έχουν τη λίστα τους. Κατά συνέπεια ο Ολυμπιακός έχει να κάνει ακόμα - τουλάχιστον - τρεις προσθήκες (ανοιχτό να είναι τέσσερις).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα