Παλάσιος: «Κουράγιο στην οικογένεια της ΑΕΚ, θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Παλάσιος: «Κουράγιο στην οικογένεια της ΑΕΚ, θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

palacios

bet365

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του κόντρα στην Μαρσέιγ ενώ ευχήθηκε και συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος ήταν εκείνος που έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου από την πλευρά των παικτών. Ο Αργεντινός εξτρέμ τόνισε πως η Μαρσέιγ είναι μία μεγάλη ομάδα, ωστόσο οι «πράσινοι» την έχουν μελετήσει και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση και να συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρο των ομίλων.

Ακόμη, έκανε ένα σχόλιο για τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ τα ξημερώματα τονίζοντας πως είναι ένα θλιβερό συμβάν και ύστερα έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού αυτού και την ΑΕΚ.

Για το ότι η Μαρσέιγ είναι ακλόνητο φαβορί:

«Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για μας κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Έχουμε δει αρκετά βίντεο για την ομάδα αυτή. Θα κοιτάξουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και να κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη».

Για την ελευθερία που δίνει το γεγονός πως η ομάδα έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συνέχεια:

«Νομίζουμε πως έχουμε μία ικανή που μπορεί να παίξει με τον οποιοδήποτε. Βεβαίως θα κυνηγήσουμε τις διακρίσεις και τους ομίλους του Champions League και ο στόχος μας είναι να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή διάκριση».

Για τον χαμό του οπαδού της ΑΕΚ:

«Δυστυχώς είναι απογοητευτικό και θλιβερό αυτό που συνέβη. Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτά. Κουράγιο στην ΑΕΚ και την οικογένεια του θύματος».

Για το τι γνωρίζει από την Μαρσέιγ:

«Είδαμε διάφορα βίντεο. Γνωρίζω αρκετούς παίκτες. Η Μαρσέιγ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Όμως δεν πρέπει να ξεχνούν πως θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκού και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το καλύτερο για μας».

Για την Λεωφόρο και την καυτή ατμόσφαιρα που επικρατεί συνήθως:

«Ο φίλαθλοί μας δεν μας εγκαταλείπουν ποτέ. Αποτελούν μεγάλο πλεονέκτημα για μας, είναι η δύναμή μας. Θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε την μεγαλύτερη δυνατή χαρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα