Νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και 3η θέση για Πανσερραϊκό στο NoviCup (vids)

Newsroom
Ο Πανσερραϊκός

bet365

Ο Πανσερραϊκός ήταν η ομάδα που κατέκτησε την 3η θέση στο NoviCup by Novibet. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στον μικρό τελικό και όπως αναφέραμε πήραν την 3η θέση.

Πιο έτοιμος από τον Αστέρα Τρίπολης έδειξε να είναι οι Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση επικράτησε με 2-1 των Αρκάδων στον μικρό τελικό του NoviCup by Novibet, κατακτώντας έτσι και την 3η θέση στο φιλανθρωπικό αυτό τουρνουά που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό.

Πως ξεκίνησαν οι ομάδες

Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε τον Αστέρα Τρίπολης, με 4-2-3-1. Ο Παπαδόπουλος ήταν στην εστία και οι Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς και Άλβαρες μπροστά του. Παρτενέρ του αρχηγού Μουνάφο ήταν ο Αλάγκμπε. Καλτσάς και Σίτο ήταν στα άκρα και ο Μπερτόλιο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βασίλη Μάντζη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία παρέταξε τον Πανσερραϊκο, με 4-2-3-1. Ο Τσόβαν ήταν στην εστία και οι Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Χάγιεκ, Πηλέας μπροστά του. Στάικος και Ντάνκερλουλ ήταν στα χαφ. Γούλερι και Στίνα ήταν στα άκρα και ο Χατζηστραβός πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπαΐροβιτς.

Χωρίς πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και έτσι το 0-0 ήταν το λογικό αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό.

Τρία γκολ στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εντελώς το αντίθετο, καθώς μπήκαν τρία γκολ. Αρχικά στο 53' οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς άνοιξαν το σκορ με τον Στάικο να σκοράρει κατά της ομάδας του μετά από γύρισμα του Χουχούμη. Ο Πανσερραϊκός κατάφερε όμως να αντιδράσει και αρχικά στο 67' ισοφάρισε με τον Μασκανάκη να κάνει το 1-1 από κοντά. Οι Σερραίοι συνέχισαν να πιέζουν και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόμας από κοντά μετά από σουτ του Αυλωνίτη που σταμάτησε στο δοκάρι έκανε το 1-2 και έδωσε την 3η θέση στην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα