Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Έζε ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για τις υπογραφές

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Έζε ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για τις υπογραφές

Ο Έζε

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 21χρονου και ταλαντούχου Αργεντίνου μέσου από την Ουρακάν.

Τα τελευταία 24ωρα ο 21χρονος Σαντιάγκο Έζε εμφανιζόταν σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή κλεισμένος στον Ολυμπιακό. Σε αυτή τη φάση ο Έζε όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στην Ελλάδα στα επόμενα 24ωρα για να κλείσει και τυπικά στους Ερυθρόλευκους.

Πρόκειται για μία ποιοτική λύση και ένας χαφ με προοπτική που παίζει ως εξάρι, οκτάρι και δεκάρι. Κυρίως όμως στη θέση Νο6.

Γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου 2001 στο Μπουένος Άιρες, ο Έζε είναι προϊόν των Ακαδημιών της Ουρακάν, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο το 2020 και το οποίο έληγε στο τέλος του 2024. Μέσα στο 2023 μετρά συνολικά 36 συμμετοχές και πέντε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο πρωτάθλημα και σε σύνολο 27 αγωνιστικών, έχει 26 συμμετοχές, με δύο γκολ και πέντε κίτρινες κάρτες. Επίσης στο Κόπα Σουνταμερικάνα έχει πέντε συμμετοχές με δύο γκολ, ενώ μετρά άλλες τέσσερις συμμετοχές στο Λιμπερταδόρες. Ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε έτσι και αλλιώς έναν ακόμα και τώρα με τα δεδομένα με τον Ινμπόμ ίσως εκτός από τον Έζε αποκτηθεί και άλλος μέσος. Τώρα σε άλλα μεταγραφικά ζητήματα: ο μεσοεπιθετικός Μπρνιτς παραμένει σε καθεστώς απόκτησης ενώ η περίπτωση του Καρντόνα ξαφνικά δυσκόλεψε και είναι ανοιχτό να αποκτηθεί άλλος αριστερός μπακ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα