Ολυμπιακός μεταγραφές: Έτοιμος να φέρει και τον Ορτέγα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έτοιμος να φέρει και τον Ορτέγα

Ο Ορτέγκα στα υπόψιν του Ολυμπιακού

bet365

Ακόμα μία μεταγραφή από την Αργεντινή μετά τον Έζε ετοιμάζεται, όπως φαίνεται, να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός και ο λόγος για τον Φρανσίσκο Ορτέγα.

Οι εξελίξεις σε μεταγραφικά του Ολυμπιακού έχουν ανέβει σε αρκετά υψηλούς ρυθμούς και η επόμενη άφιξη της ομάδας αναμένεται να είναι ο Σαντιάγο Έζε από τον Ουρακάν.

Ωστόσο ο νεαρός χαφ δεν θα είναι η μόνη μεταγραφή από Αργεντινή που ετοιμάζει να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Πριν λίγες μέρες ο Καρντόνα φάνηκε ότι θα είναι η κίνηση που θα καλύψει τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εν τέλει έγινε γνωστό ότι οι Πειραιώτες δουλεύουν και άλλη υπόθεση για τη συγκεκριμένη θέση στην οποία είναι ο εκλεκτός για τα αριστερά της άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, αυτός είναι ο Φρανσίσκο Ορτέγα. Ο 24χρονος αμυντικός της Βελέζ είχε γραφτεί πριν λίγες μέρες ότι είναι μία περίπτωση που απασχολεί τον σύλλογο αλλά φαίνεται ότι το ενδιαφέρον έχει εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι αρκετά κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρέαμπτσιουκ.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2024. Ο Ορτέγα αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βελέζ, με την πρώτη ομάδα της οποίας αγωνίζεται ανελλιπώς από το 2018 μετρώντας συνολικά 153 συμμετοχές, με 3 γκολ και 14 ασίστ. Στο φετινό πρωτάθλημα Αργεντινής έχει αγωνιστεί 25 φορές και έχει σημειώσει δύο ασίστ κι ένα τέρμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα