Φιορεντίνα - ΟΦΗ: «Δαγκώνουν» οι Κρητικοί με ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι» και φοβερό δεύτερο ημίχρονο (vids)

Από το φιλικό του ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ από εκεί που στο α' μέρος δυσκολεύτηκε πολύ στην επανάληψη έχοντας πολύ καλό πρόσωπο είχε δοκάρι, φάσεις και ισοφάρισε τη Φιορεντίνα εκτός έδρας σε 1-1 σε αυτό το δυνατό φιλικό τεστ.

Πολύ δυνατή πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ στην Ιταλία με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, όπου το τελικό σκορ ήταν στο 1-1. Οι Κρητικοί παρότι έμειναν πίσω στο σκορ στο 2ο μέρος έβγαλαν πολύ καλό πρόσωπο, είχαν δοκάρι και ευκαιρίες και βρήκαν γκολ με τον Λουίς Φελίπε λίγο πριν το τέλος της φιλικής αυτής αναμέτρησης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Λαμπρόπουλος, Καρώ και Βούρος, μπροστά τους στα δύο άκρα οι Θοράρινσον και Λάρσον, εσωτερικοί χαφ οι Γκαγιέγος και Μεγιάδο και οι Μπάκιτς με τον Τοράλ πίσω από τον φορ Ντίκο.

Στο 4ο λεπτό ο Ντίκο είχε χαμένο τετ α τετ όμως η Φιορεντίνα παίζοντας και στο γήπεδό της άρχισε σιγά σιγά να ζορίζει για τα καλά τους Κρητικούς. Και να απειλεί αισθητά.

 

Στο 18' ο Μπρέκαλο είχε δοκάρι με το πλασέ του και στο 26' Ο Μανδάς έβγαλε το φάουλ του Σοτίλ. Στο 35' ο Σοτίλ έβγαλε μόνο του τον Κοκόριν και ο Ρώσος από κοντά έκανε το 1-0. Γενικά οι Ιταλοί έβγαλαν φάσεις στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν. Ο ΟΦΗ ήταν πραγματικά πολύ καλός, έκανε ένα φοβερό β' μέρος με φάσεις και δοκάρι του Λουίς Φελίπε στο 71' και βρήκε το γκολ για το 1-1. Στο 89' μετά από μία εξαιρετική επίθεση οι Κρητικοί ισοφάρισαν με τον Λουίς Φελίπε από κοντά.

Από την εξέδρα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Ντόντο, Παρίσι, Αρτούρ, Μιλένκοβιτς, Κουάρτα, Μπρέκαλο, Μαντραγόρα, Κοκόριν, Μποναβεντούρα και Σοτίλ.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Λάρσον, Θοράρινσον, Γκαγέγιος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Τοράλ, Ντίκο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα