ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή από τη Φλωρεντία

ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή από τη Φλωρεντία

Newsroom
οφη

bet365

Την πρώτη του προπόνηση μετά το φιλικό κόντρα στη Φιορεντίνα πραγματοποίησε ο ΟΦΗ και στρέφει το ενδιαφέρον του στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη, με την ομάδα να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση μετά το φιλικό κόντρα στη Φιορεντίνα.

Αναλυτικά:

«Την πρώτη τους προπόνηση μετά την επιστροφή από την Φλωρεντία έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας (14/8) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό του Σαββάτου (12/8) έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Αύριο, Τρίτη (15/8), οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (16/8) στις 19:00.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα