Σκάρπα: «Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να αρχίσω» (vid)

Σκάρπα: «Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να αρχίσω» (vid)

Newsroom
gustavo_scarpa

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό έκανε ο Γκουστάβο Σκάρπα εκφράζοντας την ανυπομονησία του να ενταχθεί στην ομάδα.

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής (18/08) ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Γκουστάβο Σκάρπα και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ερυθρολευκών ευχαρίστησε το προσωπικό της ομάδας και τους φιλάθλους για τη θερμή υποδοχή και δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, για μένα είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ. Οι φίλαθλοι, το προσωπικό, όλοι με καλωσόρισαν πολύ όμορφα. Ανυπομονώ λοιπόν να αρχίσω», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όλοι με υποδέχτηκαν όμορφα στέλνοντάς μου πολλά μηνύματα στο instagram, σας ευχαριστω πολύ λοιπόν και ανυπομονή να σας δω», πρόσθεσε.

Εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα