Άρης: Με Κουέστα και Μπράμπετς η αποστολή για την Κρήτη
Ο Μπράμπετς ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης και ενδέχεται να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής ούτως ώστε να βοηθηθεί να βρει ρυθμό έπειτα από απουσία ενός μήνα. Ο Χουλιάν Κουέστα επίσης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον κράτησε εκτός του δεύτερου αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζουλ Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Πάλμα, Μενέντες, Κάρσλον, Μορέν, Θαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης ενώ εκτός αυτής είναι ο τιμωρημένος Ματαρίτα, ο τραυματίας Σαβέριο και οι παροπλισμένοι Γκρέι, Φατόρε, Αηδόνης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
