Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα οικονομικά δεδομένα πίσω από την αγορά του Έσε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα οικονομικά δεδομένα πίσω από την αγορά του Έσε

Νότης Χάλαρης
οσφπ

bet365

Η Ουρακάν έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά δεδομένα του deal με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Σαντιάγκο Έσε.

Ο Σαντιάγκο Έσε φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού και με τη... βούλα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Από την άλλη η Ουρακάν έκανε γνωστά όλα τα δεδομένα που υπήρξαν στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με τον Ολυμπιακό όπου αποκάλυψε το ποσό αλλά και το τι ισχύει με τα ποσοστά των δικαιωμάτων του παίκτη.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» θα δαπανήσουν το ποσό των τεσσάρων εκατ. ευρώ στους Αργεντινούς για την απόκτηση του 90% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Το 10% που ανήκε σε ατζέντη του Έσε δεν υπάρχει πλέον ενώ το άλλο 10% ανήκει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, επίσης μεταβιβάστηκε στην ομάδα ενώ η Ουρακάν κράτησε ένα 10% επί των οικονομικών δικαιωμάτων το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί πλήρως προτού οι Πειραιώτες προχωρήσουν σε μελλοντική πώληση του Αργεντινού χαφ.

Ουσιαστικά, τόσο ο παίκτης όσο και ο ατζέντης του, παρόλο που θα μπορούσαν να είναι κερδισμένοι από τη συγκεκριμένοι μεταγραφή, αποφάσισαν να αφήσουν το ποσοστό τους προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεταγραφή.

Τέλος, στην Αργεντινή αναφέρουν πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι με διάρκεια έως τον Δεκέμβρη του 2028 και τονίζουν πως η Άντερλεχτ προσπάθησε πολύ για την απόκτησή του αλλά χωρίς επιτυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα