ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά: Διακοπή ελέω προβολέα, έπαιξαν ένα ημίχρονο!

Γιώργος Ντυμένος
...

bet365

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κηφισιά δεν τελείωσε ποτέ, καθώς διακόπηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με το σκορ στο 1-0 όταν έσβησε ένας προβολέας των «Ζωσιμάδων».

Η αποψινή (19/8) αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κηφισιά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ξεκίνησε στις 8 το βράδυ, οι δύο ομάδες έπαιξαν το πρώτο ημίχρονο που βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά ο αγώνας δεν τελείωσε ποτέ.

Αιτία ήταν πως λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου μισού έσβησε ένας προβολέας λόγω υπερθέρμανσης, ο ηλεκτρολόγος αντικατέστησε τον μετασχηματιστή, όμως μετά από περίπου μισή ώρα αναμονής και προσπάθειας να αποκατασταθεί το πρόβλημα δεν κατέστη δυνατό να ανάψει ξανά.

Ετσι ο ρέφερι Τζήλος διέκοψε το παιχνίδι και σύμφωνα με τον ΚΑΠ (άρθρο 21) θα οριστεί από την διοργανώτρια αρχή το πότε θα γίνει το δεύτερο μισό, δηλαδή θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε. «Αγώνας που δεν έληξε λόγω διακοπής χωρίς την υπαιτιότητα των δυο ομάδων επαναλαμβανόμενος, συνεχίζεται για το υπολειπόμενο της διακοπής με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή του», αναφέρει σχετικά.

...

Τι είδαμε όμως, στα 45΄+8' που παίχθηκε μπάλα;

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κλέιμαν κάτω από τα γκολπόστ, τους Σόρια, Παντελάκη, Εραμούσπε, Κιάκο στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Καραχάλιο, Τζίνο, Ριένστρα στον άξονα, τους Τζίμα, Παμλίδη στα άκρα τκαι τον Κόντε στην κορυφή της επίθεσης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν Κρίστινσον στο τέρμα, Μασούρα, Βαφέα, Τσάπαν, Λουμούρ στα «μετόπισθεν», τους Ιπαλίμπο, Αντούνες, Σάκιτς στη μεσαία γραμμή, τους Τεττέι, Αντερέγκεν στα «φτερά» και τον Οζέγκοβιτς στο «9».

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ' ολοκλήρου στον ΠΑΣ, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα αλλά και εκείνον της ομοιογένειας αφού κατά τα 10/11 ξεκίνησε με περσινή ομάδα (ο Κλέιμαν ήταν ο μόνος «νέος»). Στην μπάλα οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια αλλά στην προκειμένη περίπτωση αντικατοπτρίζουν την εικόνα του αγώνα ως τότε, καθώς η ανάπαυλα βρήκε τον «Αγιαξ της Ηπείρου» με 69% κατοχή και επτά τελικές έναντι καμίας των αντιπάλων του. Για αυτό το 1-0 που πήγε ως σκορ στα αποδυτήρια μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντε στο 31' (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε μέσω VAR για χέρι του Τσάπαν), φαντάζει μάλλον... λογικό.

Μάλιστα ελέω Κρίστινσον οι γηπεδούχοι δεν πέτυχαν και άλλα τέρματα, αφού ο Ισλανδός πορτιέρε αντέδρασε σωστά στην κεφαλιά του Παντελάκη (19'), στο σουτ του Καραχάλιου (26') και στις περισσότερες φορές που οι αντίπαλοί του έφεραν την μπάλα στα καρέ του, μέσω στατικών (κέρδισαν πολλά) ή γεμισμάτων κυρίως από τον Σόρια. Ο Ισπανός μπακ έπαιρνε όλη την πλευρά και ο Παμλίδης πήγαινε κοντά στον Κόντε σε ένα «τρικ» που βγήκε για την ομάδα του, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε και το δοκάρι του πρώτου στο 4', εκ νέου από στημένη μπάλα και στην πρώτη μεγάλη φάση της αναμέτρησης.

Η Κηφισιά είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία, ο ΠΑΣ πρέσαρε σωστά ψηλά και με αυτά τα δεδομένα οι δύο ομάδες βγήκαν στο γήπεδο για το δεύτερο μισό. Ωστόσο το πότε θα το παίξουν θα αποσαφηνιστεί στο μέλλον.

...

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα