ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά: Οριστικά αύριο στις 19:00 το δεύτερο ημίχρονο

Newsroom
...

bet365

Η διοργανώτρια αρχή όρισε για αύριο το απόγευμα τη συνέχεια της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κηφισιά που δεν τελείωσε λόγω βλάβης στον πυλώνα των «Ζωσιμάδων».

Για αύριο (20/8) το απόγευμα στις 7 ορίστηκε η συνέχεια του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κηφισιά, που δεν τελείωσε απόψε λόγω βλάβης σε έναν πυλώνα των «Ζωσιμάδων».

Η αναμέτρηση διακόπηκε πριν τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου και με το σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, καθώς υπήρξε πρόβλημα στον ηλεκτροφωτισμό και παρά τις προσπάθειες αποκατάστασής του που έγιναν.

Πλέον το παιχνίδι θα συνεχιστεί τότε από το χρονικό σημείο που σταμάτησε. «Ανακοινώνεται ότι ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ κ. Τζήλος αποφάσισε τη διακοπή του, λόγω μη επαρκούς φωτισμού στο ΕΘΝ. ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ". Ο αγώνας θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 και ώρα 19:00», ανέφερε η διοργανώτρια αρχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα