Κίνι στο Gazzetta: «Έχουμε αυτοπεποίθηση για Τσουκαρίτσκι, θα απολαύσετε τη δουλειά του Μαρτίνεθ»

οσφπ

bet365

Ο Κίνι ήταν στις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού στην εποχή Κορδόν και Μαρτίνεθ και ο ίδιος μίλησε στο Gazzetta για τη νίκη με τον Πανσερραϊκό αλλά και το παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι.

Μαζί με τον Βιθέντε Ιμπόρα ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στον Ολυμπιακό στην εποχή του Αντόνιο Κορδόν και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Κίνι μετράει ήδη τρεις συμμετοχές σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια και παρόλο που είναι δεξιοπόδαρος, έχει παίξει σε αμφότερα ως αριστερός πλάγιος μπακ.

Ο 33χρονος έχει δύο 90λεπτα και ένα 45λεπτο στο παλμάρε του και στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μίλησε στο Gazzetta τόσο για τη νίκη (2-0) όσο και για το Europa League.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός μπακ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ελλάδα αλλά και το ματς με την Τσουκαρίτσκι.

- Πες μου για τις πρώτες σου εντυπώσεις με τον Ολυμπιακό τώρα που βρίσκεται σε περίοδο επίσημων υποχρεώσεων και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Οι πρώτες μου μέρες στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικές, το γήπεδο είναι υπέροχο όπως και οι συμπαίκτες. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη μας κόντρα στον Πανσερραϊκό. Καταφέραμε να περάσουμε στα play-offs του Europa League και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι».

- Ποιο ήταν το «κλειδί» κόντρα στον Πανσερραϊκό;

«Η ομάδα είχε πάθος γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τα δώσαμε όλα για να νικήσουμε. Παίξαμε με υπομονή, προσπαθήσαμε με πάσες και σέντρες να σπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και τελικά φτάσαμε στο γκολ και στη νίκη».

- Τώρα το ματς με την Τσουκαρίτσκι. Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα για αυτό το ματς;

«Έχουμε αυτοπεποιήθηση για εκείνο ματς και θέλουμε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλύτερα και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παρουσία μας σε όμιλο».

- Για το γεγονός ότι βρέθηκες ξανά με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά τη Γρανάδα...

«Ήμασταν μαζί τρία χρόνια στη Γρανάδα και τώρα είμαστε εδώ μαζί. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και είμαι σίγουρος ότι σε αυτή τη σεζόν όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι από εκείνον και την ομάδα»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα