Ολυμπιακός μεταγραφές: Ψάχνεται για τις υποθέσεις των Γιόβετιτς - Γιόβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Γιόβιτς-Γιόβετιτς

bet365

Δύο βαριά ονόματα με πολύ υψηλό κασέ έχουν πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού για την επίθεση. Ο λόγος για τους Λούκα Γιόβιτς και Στέφαν Γιόβετιτς.

Η ενίσχυση της επίθεσης είναι το κομμάτι που θέλουν να ενισχύσουν στον Ολυμπιακό κι ο Κορδόν, φαίνεται πως εκτός των Μιρ - Μπογέ, έχει στη λίστα του δύο ακόμα πιο βαριά ονόματα.

Ο λόγος για τον Στέφαν Γιόβετιτς και τον Λούκα Γιόβιτς. Αμφότερες δεν είναι απλές υποθέσεις, αλλά στο Λιμάνι ψάχνουν το... κόλπο γκρόσο για να ντύσουν έναν από τους δύο στα ερυθρόλευκα.

Ο Γιόβετιτς, στα 33 του είναι ελεύθερος, έχοντας την περσινή σεζόν 18 ματς, 4 γκολ και 3 ασίστ με την Χέρτα. Φυσικά, το σπουδαιότερο κομμάτι της καριέρας του το έχτισε στη Φιορεντίνα με την οποία μέτρησε σε 134 ματς, 40 γκολ και 21 ασίστ. Επίσης έχει παίξει σε Μονακό (77 ματς, 21 γκολ, 5 ασίστ), Παρτιζάν (53 ματς, 17 γκολ, 10 ασίστ), Σίτι (44 ματς, 11 γκολ, 6 ασίστ), Σεβίλλη (24 ματς, 7 γκολ, 5 ασίστ) και Ίντερ (33 ματς, 7 γκολ, 4 ασίστ). Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου του Μαυροβούνιο με 68 ματς και 31 γκολ με το εθνόσημο.

Ο Λούκα Γιόβιτς από την άλλη, κουβαλάει μια γεμάτη σεζόν με 50 ματς, 13 γκολ και 5 ασίστ, βοηθώντας τη Φιορεντίνα να φτάσει ως τον τελικό του Conference League (6 γκολ, 1 ασίστ στη διοργάνωση).

Στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε... όργια με 40 γκολ και 10 ασίστ σε 93 ματς. Ετσι, τον Ιούνιο του 2019 είχε κοστίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης 60.000.000 ευρώ. Τελικά, στην ισπανική πρωτεύουσα δεν μπόρεσε ποτέ να δείξει τον καλό του εαυτό και έφυγε με 51 ματς, 3 γκολ και 5 ασίστ.

Με τον Ερυθρό Αστέρα είχε σε 48 ματς, 13 γκολ και 4 ασίστ, ενώ γρήγορα ξεχάστηκε το πέρασμά του από τη Μπενφίκα όπου έπαιξε μόλις σε 4 ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα