Άρης: Ο Λούις Πάλμα προτιμά τη Σέλτικ από τη Σαουδική Αραβία

Άρης: Ο Λούις Πάλμα προτιμά τη Σέλτικ από τη Σαουδική Αραβία

Ο Πάλμα

bet365

Το σενάριο πώλησης του Λούις Πάλμα είναι αναπόφευκτο και μάλιστα προβλέπεται να γίνει πραγματικότητα μέσα στις επόμενες ώρες με τον 23χρονου επιθετικό από την Ονδούρα να δείχνει προτίμηση στη Σέλτικ και όχι στα 5.5 εκατ. ευρώ που του προσφέρει ομάδα της Σαουηδικής Αραβίας.

Η χθεσινή (24/8) απουσία του Λούις Πάλμα από την προπόνηση του Άρη δεν ήταν τυχαία, προφανώς σχετίζεται με την κορύφωση των διαπραγματεύσεων για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μετά την αποκάλυψη της Daily Mail περί πρότασης της Σέλτικ για στην αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, είναι φανερό ότι τόσο οι «κίτρινοι» όσο και ο ποδοσφαιριστής καλούνται να επιλέξουν μεταξύ αυτής και της αντίστοιχης από τη Σαουδική Αραβία.

Κατά πληροφορίες του Gazzetta, η Σέλτικ προσφέρει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας στον ποδοσφαιριστή με ετήσιες απολαβές οι οποίες είναι σχεδόν οκτώ φορές μεγαλύτερες σε σχέση με αυτές που έχει στον Άρη κι ένα ποσό κοντά στα 650.000 ευρώ μόνο για τον πρώτο χρόνο. Από την άλλη πλευρά, οι Σαουδάραβες – αφού αρχικά τα είχαν βρει με τον Άρη και συνάντησαν δυσκολία για να πείσουν τον παίκτη – προχώρησαν σε αύξηση της πρότασης προσφέροντας περί των 5.5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο τριών χρόνων!

Η οικονομική διαφορά είναι μεγάλη αλλά ο Λούις Πάλμα δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του καθώς προτιμά να πάει στη Σέλτικ και να παίξει στο κορυφαίο διασυλλογικό επίπεδο καθώς αυτό ονειρεύεται από μικρό παιδί. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά ο 23χρονος επιθετικός από την Ονδούρα εξέφρασε την επιθυμία του στους ανθρώπους του Άρη και συνήθως, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, υπερισχύει το «θέλω» του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Daily Mail η Σέλτικ κατέθεσε πρόταση άνω των 4 εκατ. ευρώ στους «κίτρινους» ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί η φημολογία περί αύξησης της προσφοράς. Είναι γνωστό επίσης ότι ο Άρης δεν έχει ολοκληρωτικά τα δικαιώματα του παίκτη αλλά το συντριπτικό ποσοστό καθώς περίπου το 25% ανήκει στον ατζέντη του παίκτη αλλά και στη Ντεπορτίβο Βίντα. Εν τέλει, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται οριστική εξέλιξη αν και ο Πάλμα δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα