ΠΑΟΚ μεταγραφές: «Στα 4 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Μεϊτέ», σύμφωνα με τον Ρομάνο

ΠΑΟΚ μεταγραφές: «Στα 4 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Μεϊτέ», σύμφωνα με τον Ρομάνο

Η ρήτρα αγοράς του Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ

bet365

Για ποσό τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ κάνει λόγο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφορικά με τη ρήτρα αγοράς του Σουαλιχό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει εντός του Σαββάτου (26/8) στη Θεσσαλονίκη τον Σουαλιχό Μεϊτέ προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Μπενφίκα.

Η συμφωνία του Δικεφάλου του Βορρά με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας ήταν δεδομένη τα τελευταία 24ωρα και αφορά δανεισμό ύψους 1 εκατ. ευρώ όπως ανέφερε η «A Bola», χώρια με τον μισθό του Γάλλοϊβοριανού που ανέρχεται στα 1,3 εκατ. ευρώ.

Αυτό που απέμενε να διευκρινιστεί ήταν το αν θα τεθεί ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη. Η απάντηση, λοιπόν, είναι θετική, με τον γνωστό ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να κάνει δικό του τον παίκτη με προαιρετική οψιόν στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Αν η οψιόν ενεργοποιηθεί, τότε η Μπενφίκα θα διατηρήσει σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα