Τέλος ο Τόλης Τερζής από τον Άρη

Τέλος ο Τόλης Τερζής από τον Άρη

Ο Τερζής

bet365

Ο Τόλης Τερζής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη καθώς υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα από τη Λαμία.

Η ήττα από τη Λαμία σήμανε και το κύκνειο άσμα του Τόλη Τερζή από την τεχνική ηγεσία του Άρη καθώς ο Βεροιώτης τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του. Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε την απόφαση του 51χρονου τεχνικού και μένει πλέον να φανεί αν αυτή θα γίνει δεκτή από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αυτή η εξέλιξη δεν προκαλεί εντύπωση καθώς δευτερόλεπτα μετά την ήττα από τη Λαμία και στη διάρκεια της συνέντευξης στα κανάλια COSMOTE ο Τόλης Τερζής έδειξε τις σκέψεις του καθώς σε ερώτηση για το τι πρέπει να γίνει ούτως ώστε να «γυρίσει» ο διακόπτης», απλά απάντησε… «θα δούμε».

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο 51χρονος τεχνικός δεν θέλησε να μιλήσει για το παιχνίδι. «Δεν θέλω να πω κάτι για τον αγώνα απλά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα παιδιά για τη συνεργασία που είχαμε. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να τα πάει καλύτερα», είπε και αποχώρησε από την αίθουσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα