Μασούρας: «Μοναδικό το να σκοράρεις, αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα»

Newsroom
Ο Γιάννης Μασούρας

bet365

Ο σκόρερ της Κηφισιάς, Γιάννης Μασούρας ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, ενώ τόνισε πως όλοι στηρίζουν τον Τσάπαν.

Η Κηφισιά μπορεί να προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας από τον ΠΑΟΚ με 2-1, με τον Γιάννη Μασούρα που ισοφάρισε για την ομάδα των βορείων προαστείων να αναφέρει τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA: Για το παιχνίδι και το γκολ του: «Είναι μοναδικό το να σκοράρεις, θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε με ένα καλύτερο αποτέλεσμα, το αξίζαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και παίζει στην Ευρώπη. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ήρθε μία άτυχη στιγμή. Στηρίζουμε τον Τσάπαν».

Για το αν υπήρξε πρόοδος στην Κηφισιά από το σημερινό (27/8) παιχνίδι έναντι αυτού στα Γιάννενα: «Υπάρχει τεράστια πρόοδος, δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να λέμε ότι τώρα είμαστε καλά βάζοντας πίεση στον αντίπαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα