Πισάρο: «Συνεχίζω να δουλεύω για να αποκτήσω καλύτερο ρυθμό, έχω ήδη προσαρμοστεί»

Πισάρο: «Συνεχίζω να δουλεύω για να αποκτήσω καλύτερο ρυθμό, έχω ήδη προσαρμοστεί»

Newsroom
Ο Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ

bet365

Ο Ροδόλφο Πισάρο μίλησε σε μεξικανικό δίκτυο που ταξίδεψε στην Ελλάδα για τον αγώνα με την Αντβέρπ και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από το Champions League, αλλά και στο πρώτο του διάστημα στην Αθήνα και στην ΑΕΚ.

Ο Πισάρο μετά το τέλος του αγώνα με την Αντβέρπ στην OPAP Arena μίλησε στο μεξικανικό TNT Sports, το οποίο ταξίδεψε στην Ελλάδα για να καλύψει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη βελγική ομάδα.

«Είμαστε λυπημένοι. Ξέρουμε ότι ήταν μια ευκαιρία που είχαμε στα χέρια μας. Νομίζω ότι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε φάσεις παρότι είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι. Πλέον είναι ώρα να σκεφτούμε το Europa League», σχολίασε αρχικά ο Πισάρο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο πολύ τον βοήθησε ο Πινέδα για να προσαρμοστεί.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα με βοήθησε πολύ στην αρχή για να προσαρμοστώ, να βρω ένα σπίτι. Τον έπαιρνα παντού μαζί μου και είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ στην Ελλάδα. Ο Ματιας έχει πάντα ενότητα στις ομάδες του. Όλοι είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για τον ίδιο στόχο με αυτόν», υποστήριξε, προσθέτοντας:

«Έχω προσαρμοστεί καλά, νιώθω καλά και θα δουλέψω για ό,τι ακολουθεί. Φάνηκε ότι ο ρυθμός αποκτάται μέσω της αγωνιστικής δράσης. Νομίζω ότι πρέπει να παίξω περισσότερο γι’ αυτό συνεχίζω να δουλεύω ώστε να κερδίσω περισσότερο λεπτά κάτι που θα μου δώσει καλύτερο ρυθμό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα