Ολυμπιακός – Λαμία 4-0: Με τεσσάρα και Φορτούνη το «3x3»! (vid)

bet365

Mε ηγέτη τον Κώστα Φορτούνη (γκολ και υπέροχη ασίστ στον Μασούρα), ο Ολυμπιακός είχε εύκολο βράδυ στο Φάληρο κόντρα στη Λαμία (4-0), έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα και το... 10-0 στα γκολ! Σκόραρε και πάλι ο Ελ Καμπί. Ντεμπούτο για Ορτέγα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας κατά ένα διάστημα - ξανά - πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησε της Λαμίας με το ευρύ 4-0 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Εξαιρετικός Φορτούνης που σκόραρε και είχε δοκάρι, γκολ και ο Μασούρας και αυτογκόλ η φάση του 3-0. Το 4-0 ο Καμπί. Προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά οι φιλοξενούμενοι και είχαν και ορισμένες καλές στιγμές.

Ολυμπιακός - Λαμία: Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Ορτέγα να ντεμπουτάρει. Η διάταξη: Πασχαλάκης τέρμα, άμυνα με Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσο και Κίνι, κέντρο με Εσε, Μαντί Καμαρά και μπροστά τους τον Φορτούνη, άκρα με Μπιελ, Μασούρα και Ελ Καμπί.

Η Λαμία ξεκίνησε με σύστημα 4-3-3 και ως εξής: Κοσέλεφ τέρμα, Σαραμαντάς αριστερά, Βασιλαντωνόπουλος δεξιά και Πάβλοβετς με Τζανετόπουλο στα στόπερ. Οι Στάνκο, Νούνιες και Σλίβκα ήταν στον άξονα. Οι Μαρτίνεθ και Τσιλούλης οι εξτρέμ και ο Καρλίτος φορ.

Η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει ο Ολυμπιακός είχε Φορτούνη - Μασούρα και... καθάρισε νωρίς με 2-0

Η πρώτη φάση του α' μέρους ανήκε στον Ολυμπιακό με τον Μπιελ και την προσπάθειά του από κοντά που πέρασε εκτός. Στο 10ο λεπτό ο Καρλίτος έκανε ωραία κίνηση και σουτ που έβγαλε ο Πασχαλάκης. Ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης έκανε σουτ που του απέφερε κόρνερ.

Ο Ντόι με τον Μασούρα

Η Λαμία επιχείρησε να απειλήσει και πάλι, όμως ο Ολυμπιακός από στατική φάση έκανε το 1-0 στο 18ο λεπτό. Φάουλ του Φορτούνη και ωραία έμπνευση του Μασούρα με γύρισμα για το 1-0: ο Μασούρας έτσι έφτασε τα 3 γκολ στο Πρωτάθλημα και τα 4 στο σύνολο.

Ο Ολυμπιακός χάρις στις προσπάθειες του Φορτούνη βρήκε και 2ο γκολ. Στο 32ο λεπτό ο Κίνι γύρισε τη μπάλα, η άμυνα της Λαμίας έδιωξε πάνω στον Καμπί που δεν πήρε όμως την κεφαλιά και η 2η απομάκρυνση πήγε στον Φορτούνη για να κάνει με σουτάρα το 2-0. Λίγο πριν το τέλος του α' μέρους ο Ολυμπιακός είχε άλλες 2 φάσεις, μία με Μασούρα και μία με Μπιελ. Ο Φορτούνης από τη μεριά του έφτασε φέτος τα 3 γκολ στο σύνολο.

Από τα πόδια του Ροντινέι το 3-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα, το 4-0 ο Καμπί

Ο Ολυμπιακός στο 2ο μέρος σκόραρε ξανά. Στο 55' η Λαμία είχε μία καλή στιγμή για να μειώσει μετά από κόρνερ όμως στο 62' ο Ροντινέι έκανε το γύρισμα, ο Βασιλαντωνόπουλος δεν περίμενε να του έρθει έτσι η μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός συνολικά είχε αρκετές ακόμα φάσεις για γκολ στην επανάληψη με Φορτούνη, Καμπί, Μπιελ και όχι μόνο. Στο 70' ο Καρλίτος θα έβαζε ένα ωραίο γκολ ωστόσο αυτό ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ. Στο 87' ο Φορτούνης είχε σουτ στο δοκάρι αλλά παρά τις φάσεις των Ερυθρόλευκων το σκορ έδειχνε πως δεν θα άλλαζε. Ο Φορτούνης είχε άλλη γνώμη. Πάσαρε εξαιρετικά στον Καμπί που από κοντά έκανε το τελικό 4-0.

Ο Φορτούνης

MVP: Ο Φορτούνης. Τόσο απλά. Το δικό του φάουλ βγάζει το 1-0 και η σουτάρα του φέρνει το 2-0 στο α' μέρος. Και όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά. Στο β' μέρος έχει ασίστ στο 1ο γκολ του Καμπί στο Πρωτάθλημα για το 4-0.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Μασούρας ήταν εκ των σκόρερ επίσης. Πολύ καλή εικόνα από τον Ντόι αμυντικά και θετικό πρόσημο από τους Κίνι και Ροντινέι. Στα συν και ο επίσης σκόρερ Καμπί. Από τη Λαμία ο Καρλίτος παρότι δεν σκόραρε έκανε μία καλή προσπάθεια.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο άξονας της Λαμίας δεν... τράβηξε τόσο. Ειδικά για παίκτες όπως ο Σλίβκα.

Η ΓΚΑΦΑ: Ξεκάθαρα στη φάση του 2-0. Δύο λανθασμένες απομακρύνσεις από την άμυνα της Λαμίας για να... στρωθεί η μπάλα στον Φορτούνη για το 2-0.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Αρκετά κακή η διαχείριση του διαιτητή σε θέματα καρτών. Πχ υπάρχει στιγμή στο α' μέρος που έβγαλε κάρτα στον Ρέτσο για φάουλ στον Καρλίτος αλλά και μετά ο Σλίβκα που έκανε σκληρό φάουλ δεν είδε κίτρινη. Κατά τα άλλα σοβαρό λάθος δεν είχε στον αγώνα. Με VAR check ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ το τέρμα του Καρλίτος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Η Λαμία πήγε να παίξει επιθετικά το ματς και να βγάλει έστω ένα γκολ όμως ο Ολυμπιακός ειδικά από ένα σημείο και μετά δεν της άφησε κανένα περιθώριο. Ο Ολυμπιακός έβαλε 4 γκολ, θα μπορούσε να είχε βάλει και περισσότερα. Αυτή τη φορά πάντως η εικόνα του στην άμυνα δεν ήταν τόσο καλή σε κάποιες περιπτώσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ορτέγα (59' Ροντινέι), Ντόι, Ρέτσος (59' Φρέιρε), Κίνι, Εσε (73' Αλεξανδρόπουλος), Μαντί Καμαρά, Φορτούνης, Μπιελ (81' Μπρνιτς), Μασούρας (73' Καρβάλιο) και Ελ Καμπί.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Βασιλαντωνόπουλος, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Στάνκο, Νούνιες (81' Τζανδάρης), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (45' Μούλα), Τσιλούλης (45' Λόνγκο, 63' λ.τρ. Ακούνια) και Καρλίτος (86' Μάλτσι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα