ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται ο Ντεσπόντοφ (vid)

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται ο Ντεσπόντοφ (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Κίριλ Ντεσπόντοφ

bet365

Ημέρα Κίριλ Ντεσπόντοφ και ευρωπαϊκής λίστας για τους έξι αγώνες στη φάση των ομίλων του UEFA Conference League είναι η σημερινή για τον ΠΑΟΚ.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (3/9) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, με την απόκτηση του 26χρονου διεθνή Βούλγαρου μεσοεπιθετικού της Λουντογκόρετς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η χθεσινή μέρα κύλησε με τις ιατρικές εξετάσεις και την ανταλλαγή των τελευταίων εγγράφων ανάμεσα στις δύο ομάδες, σήμερα το πρωί αναμένεται ο Ντεσπόντοφ στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις υπογραφές και όλα τα υπόλοιπα διαδικαστικά προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του.

Να θυμίσουμε ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει υποχρεώσεις με την εθνική Βουλγαρίας, κάτι που σημαίνει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τον στερηθεί στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ θα απουσιάσει από την σημερινή έναρξη των προπονήσεων της εθνικής ομάδας της χώρας του, αλλά θα είναι κανονικά παρών, τόσο στο φιλικό με το Ιράν στις 7 Σεπτεμβρίου στη Φιλιππούπολη και την αναμέτρηση για προκριματικά του Euro 2024 εναντίον του Μαυροβουνίου στην Ποντγκόριτσα στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η ευρωπαϊκή λίστα και οι «κομμένοι»

Οι «ασπρόμαυροι» θα δηλώσουν το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημά τους στην ευρωπαϊκή λίστα για τους έξι αγώνες στη φάση των ομίλων του UEFA Conference League και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι παίκτες θα «κοπούν» από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς στη λίστα εκτός του Ντεσπόντοφ θα πρέπει να δηλωθούν, επίσης, οι Σουαλιό Μεϊτε και Μάρκος Αντόνιο.

Ο ΠΑΟΚ έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ του 32 ποδοσφαιριστές (ο Μεϊτέ έγινε ο 26ος που πήρε χρόνο συμμετοχής) ενδεικτικά εκτός λίστας είχαν μείνει στα παιχνίδια των προκριματικών οι Σάστρε, Φιλίπε Σοάρες, Ιβάν Νάσμπεργκ και Αντρέ Ρικάρντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα