ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές: Επιμένουν για Φαντιγκά οι Ηπειρώτες

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές: Επιμένουν για Φαντιγκά οι Ηπειρώτες

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να προσθέσει έναν ακόμη παίκτη στην μεσαία γραμμή του και ο Μπαντιογκού Φαντιγκά του Ολυμπιακού είναι αυτή τη στιγμή ο εκλεκτός του Θανάση Στάικου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να κάνει τις τελετυταίες... πινελιές στον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μία εξ' αυτών είναι η προσθήκη ενός μέσου για τον χώρο του κέντρου. Ο παίκτης που έχει προκρίνει για την θέση αυτή ο Θανάσης Στάικος είναι ο Μπαντιογκού Φαντιγκά του Ολυμπιακού, τον οποίο οι Ηπειρώτες προσπαθούν να κλείσουν ως δανεικό.

Η συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί κι αυτό δεν έχει σχέση με τους «ερυθρόλευκους», αλλά με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Βλέπετε ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός μέσος περιμένε πρόταση από την Γαλλία για να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, όμως δεν φαίνεται να βρήκε αυτό που ήθελε. Από τους Πειραιώτες δεν υπολογίζεται κι έτσι η απόφασή του να παραχωρηθεί είναι ειλημμένη.

Με την κατάσταση να έχει διαμορφωθεί έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε την ευκαιρία να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο και να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να πείσει τον παίκτη να έρθει στον «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, ο ΠΑΣ θα στρέψει αλλού το βλέμμα του και θα ψάξει για έναν μέσο μέχρι τις 11 του μήνα που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος ενώ αν δεν βρει αυτό που θέλει, είναι πιθανό να κινηθεί για τον παίκτη αυτόν και μετά τις 11, που θα επιτρέπονται μόνο οι μεταγραφές ελεύθερων παικτών.

Πέρυσι, ο Φαντιγκά αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ιωνικό, που τελικά υποβιβάστηκε, και είχε 29 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ σε 2.072 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα