Παναθηναϊκός: Ένα μήνα εκτός ο Βαγιαννίδης, γλίτωσε τα χειρότερα ο Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Ένα μήνα εκτός ο Βαγιαννίδης, γλίτωσε τα χειρότερα ο Αϊτόρ

Νίκος Αθανασίου
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης

bet365

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και τέθηκε νοκ άουτ για ένα μήνα ενώ ο Αϊτόρ την γλίτωσε φτηνά με μία κάκωση και θα επιστρέψει σε δέκα ημέρες. Ο χρόνος επαναφοράς των Βέρμπιτς και Τζούρισιτς.

Το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού γέμισε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το πρωί της Δευτέρας έγιναν γνωστά προβλήματα των παικτών του Τριφυλλιού, με τα ευχάριστα νέα να έρχονται από τον Αϊτόρ.

Οι φόβοι για κάταγμα δεν επιβεβαιώθηκε και ο Ισπανός εξτρέμ που έχει μια κάκωση θα μείνει δέκα μέρες εκτός.

Στον αντίποδα, τα μαντάτα ήταν τα χειρότερα δυνατά για τον Γιώργο Βαγιαννίδη που έχει θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός για έναν μήνα!

Ο Τζούρισιτς με τράβηγμα θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για δέκα ημέρες ενώ ο Βέρμπιτς με διάταση στον δικέφαλο για δύο εβδομάδες.

Όλοι πλην του Βαγιαννίδη θα κάνουν αγώνα δρόμου για το παιχνίδι της επανέναρξης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ενώ ο νεαρός Έλληνας μπακ φαίνεται πως χάνει όλα τα ματς μέχρι την δεύτερη διακοπή στις αρχές Οκτωβρίου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα