Ολυμπιακός μεταγραφές: Έφτασε στην Αθήνα ο Γιόβετιτς για να κλείσει και τυπικά (vid)

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έφτασε στην Αθήνα ο Γιόβετιτς για να κλείσει και τυπικά (vid)

Έφτασε στην Αθήνα ο Γιόβετιτς για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό

bet365

Ο πολύπειρος Μαυροβούνιος διεθνής φορ αφίχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελλάδα για να δώσει επίσημη μορφή στη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος Στέφαν Γιόβετιτς θα είναι το νέο μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού και ο ένας εκ των τριών πλέον φορ του δυναμικού των Πειραιωτών.

Ο Μαυροβούνιος διεθνής επιθετικός έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες λύσεις για τη στελέχωση της επιθετικής του γραμμής, όμως αφότου οι επαφές για την απόκτηση του Καράντσα δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα, οδηγήθηκε στη λύση του Γιόβετιτς.

Ο έμπειρος φορ αναμένεται να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα με τον Ολυμπιακό να έχει τη σχετική προθεσμία έως το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Γιόβετιτς μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του όπου και επισήμανε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες. Βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες. Όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με φέρουν εδώ και είμαι πολύ περήφανος που ήρθα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα