Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου»

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε για λίγες μέρες στην πατρίδα του λόγω του «διαλείμματος» των εθνικών ομάδων και με την άφιξή του εκεί μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν με την ατάκα που ξεχώρισε να είναι «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου».

Η διακοπή των εθνικών ομάδων έδωσε στον Ραζβάν Λουτσέσκου την ευκαιρία να μεταβεί στην πατρίδα του για λίγες μέρες. Η άφιξή του εκεί κινητοποίησε τους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν για να του κάνουν ερωτήσεις.

Ο Ρουμανός μίλησε με μεγάλη χαρά και τόνισε σε ερώτηση σχετικά με το ρεκόρ νικών που πέτυχε στον πάγκο του «δικεφάλου του βορρά» πως αυτή είναι η ομάδα της καρδιάς του κι αυτό δεν σχετίζεται μόνο με όσα πέτυχε εκεί.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του, η οποία είναι απόλυτα επιτυχημένη μέχρι στιγμής, παρ' ότι η κληρωτίδα του έφερε δύσκολους αντιπάλους. Παραδέχθηκε πως η Άιντραχτ είναι το φαβορί του ομίλου, όμως τις υπόλοιπες ομάδες ο ΠΑΟΚ τις έχει, επισημαίνοντας πως θα ήθελε πολύ να δει την ομάδα να φτάνει ξανά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

 

Για το ρεκόρ νικών που πέτυχε στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Χάιντουκ:

«Η σεζόν που ξεκίνησε είναι πρακτικά η 5η μου με τον ΠΑΟΚ, δύο στην πρώτη μου θητεία, και τώρα είναι η τρίτη μου χρονιά στη δεύτερη. Είμαι ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, όχι μόνο για τα επιτεύγματα μου εκεί. Δεν σκέφτομαι ότι πέτυχα τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου, είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου».

Για την πρόκριση στους ομίλους και την πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ:

«Στο ξεκίνημα η κατάσταση για εμάς ήταν περίπλοκη και οι κληρώσεις ποτέ δεν μας έκαναν την χάρη. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος. Ήταν όντως υποχρέωση για εμάς να προκριθούμε στους ομίλους, η πίεση ήταν τεράστια...

Τώρα υπάρχει μία ισορροπία στους ομίλους, η Άιντραχτ είναι ενδεχομένως το φαβορί του ομίλου μας αλλά υπάρχουν ομάδες από τις οποίες μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης πριν από δύο χρόνια και τώρα θέλουμε πολύ να το επαναλάβουμε. Θα πρέπει να παλέψουμε, γνωρίζοντας πως θα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα