Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Κρίστιαν Γκάνεα

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Κρίστιαν Γκάνεα

Νίκος Αθανασίου
Ο Κρίστιαν Γκάνεα

bet365

Ο Κρίστιαν Γκάνεα έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Την λύση της συνεργασίας με τον Κρίστιαν Γκάνεα ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Ρουμάνος μπακ ήταν άτυχος πέρσι, όταν έχασε το δεύτερο μισό της σεζόν λόγω επιπλοκών από τον Covid-19. Αυτό το καλοκαίρι επέστρεψε, όμως, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο διεθνής άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Στεάουα Βουκουρεστίου ενώ το όνομά του έρχεται να προστεθεί στη λίστα των όσων αποχώρησαν στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

O Γκάνεα ακολούθησε τον δρόμο του Κουρμπέλη, του Σάρλια, του Πούγγουρα, του Σάντσες, του Σαβιέρ και του Καμπετσή.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει. Ο Ρουμάνος αμυντικός ανήκε στο δυναμικό του συλλόγου από το καλοκαίρι του 2022, καταγράφοντας 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα