Ο συγκινημένος Ποντένσε όταν είχε επιστρέψει ως αντίπαλος στο Καραϊσκάκης (vid)

Newsroom
Ο Ντάνιελ Ποντένσε

bet365

Ο Ντάνειλ Ποντένσε βρίσκεται μια ανάσα από το να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο πριν 3 χρόνια να είχε έρθει ως αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» ως παίκτης της Γουλβς και να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

Μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την Γουλβς προκειμένου να φέρουν και πάλι στο Λιμάνι τον Ντάνιελ Ποντένσε. Ο 27χρονος Πορτογάλος όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο Καραϊσκάκης για να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα. Ο Ποντένσε είχε επιστρέψει και στις 12 Μαρτίου του 2020 ως αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους «16» του Europa League όντας παίκτης των «λύκων» της Αγγλίας και από την πρώτη του στιγμή δεν είχε κρύψει την συγκίνησή του. Πλέον ο Πορτογάλος εξτρέμ θα γίνει και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού, μια μεταγραφή που σίγουρα ανεβάζει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα