Φορτσάρει για Φαντιγκά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Φώτης Καρακούσης
Ο Φαντιγκά

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα όχι απλά δεν έχουν αφήσει την περίπτωση του Μπαντιογκού Φαντιγκά, αλλά φορτσάρουν προκειμένου να τον κάνουν δικό τους μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Ένας από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να κάνουν προσπάθεια για να τον αποκτήσουν ήταν ο Μπαντιογκού Φαντιγκά. Ο Γάλλος επιθετικός παραμένει στόχος των Ηπειρωτών που μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για την Ευρώπη, δείχνουν να έχουν έστω και μικρό προβάδισμα.

Ο Φαντιγκά ανήκει στον Ολυμπιακό και δεν ήθελε αρχικά να συνεχίσει στην Ελλάδα, αλλά να δινόταν δανεικός στο εξωτερικό και κυρίως στην πατρίδα του. Αυτό πλέον δεν μπορεί να γίνει και έτσι οι Γιαννιώτες συνεχίζουν τις προσπάθειες προκειμένου να τον κάνουν δικό τους μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές και στην χώρα μας. Στα υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει να τον δώσει δανεικό, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να χωρέσει στο ρόστερ και από την στιγμή που δεν μπορεί να γυρίσει στην Γαλλία, οι πιθανότητες να συνεχίσει στα Γιάννενα μόνο λίγες δεν είναι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα