Λαμία: Τσεκάρει την περίπτωση του Αμαράλ, στη λίστα και ο Πήλιος

λαμια

bet365

Το «σαφάρι» της Λαμίας για την εύρεση ενός αριστερού οπισθοφύλακα συνεχίζεται με τον Πέδρο Αμαράλ αλλά και τον Σταύρο Πήλιο να βρίσκονται στη λίστα του συλλόγου.

Η Λαμία έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή σεζόν καθώς μετράει τέσσερις βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια και κόντρα σε Βόλο (2-2), Άρη (1-0) και Ολυμπιακό (0-4).

Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Φθιώτιδας έχει βγει στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού ακραίου μπακ και είχατε διαβάσει στο Gazzetta για τον Τσαρλς Τραορέ, ο οποίος, προς το παρόν, μοιάζει μία δύσκολη (από οικονομικής πλευράς) περίπτωση.

Βέβαια δεν είναι ο μόνος στη συγκεκριμένη λίστα καθώς φαίνεται πως αρέσει στους ανθρώπους του συλλόγου έχει και ο Πέδρο Αμαράλ. Ο 26χρονος ακραίος μπακ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το εξάμηνο πέρασμά του από τον Παναιτωλικό (16 συμμετοχές, δύο ασίστ) όταν παραχωρήθηκε ως δανεικός από τη Μπενφίκα τη σεζόν 2018/19.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Καλέφ και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία και το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον για τον ίδιο και η Λαμία αναζητά παίκτη για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Πρόκειται για μία περίπτωση που «μεγάλωσε» στις ακαδημίες της Μπενφίκα και έμεινε εκεί για σχεδόν δέκα χρόνια πριν πάει στο Αγρίνιο και έπειτα στη Ρίο Άβε με την οποία είχε 94 συμμετοχές με ένα γκολ και δέκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας.

Τέλος, η υπόθεση του Σταύρου Πήλιου από την ΑΕΚ είναι εξίσου μία περίπτωση που τσεκάρουν στην ομάδα της Φθιώτιδας ωστόσο έχουν μείνει τέσσερις μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα. Από την άλλη στην Ένωση φαίνεται ότι δύσκολα θα βρει χώρο στις πρώτες επιλογές του Αλμέιδα που αποκτήθηκε πριν λίγους μήνες από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα