Ολυμπιακός: Η προοπτική για νέο τριετές συμβόλαιο του Φορτούνη των 301 συμμετοχών (vids)

Ολυμπιακός: Η προοπτική για νέο τριετές συμβόλαιο του Φορτούνη των 301 συμμετοχών (vids)

Ο Φορτούνης με τον Πασχαλάκη

bet365

Το project του Ολυμπιακού για τον Φορτούνη είναι να πορευθεί μαζί του και στα επόμενα χρόνια με ένα νέο συμβόλαιο τριών ετών και ανεβασμένες απολαβές.

Στα 31 του χρόνια ο Κώστας Φορτούνης (θα τα συμπληρώσει στις 16 Οκτωβρίου) εκτός από ένας άκρως καθοριστικός παίκτης στον Ολυμπιακό έχει επανέλθει και στην αρχηγία του. Για τον «Φόρτου» υπήρχε η προοπτική της Σαουδικής Αραβίας μέσα στο καλοκαίρι. Μία προοπτική που δεν επρόκειτο τελικώς να προχωρήσει για να φτάσει στο τελικό της στάδιο.

Φέτος ο Φορτούνης έχει ξεκινήσει με 7 ματς όπου έχει 3 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά στον Ολυμπιακό ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει μετά την επιστροφή του στους Ερυθρόλευκους το 2014, 301 ματς με 86 γκολ και 92 ασίστ.

Ήταν Αύγουστος του 2022 όταν ο Φορτούνης είχε κλείσει νέο συμβόλαιο με τον πειραϊκό σύλλογο έως το 2024. Ήταν ένα συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία. Κατά ορισμένες πηγές έως και 50%, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να δείχνουν κάθε καλή διάθεση για να συμφωνήσουν για ένα νέο deal, όπως και έγινε.

Τώρα το πλάνο για ένα συμβόλαιο είναι για 3 χρόνια (ίσως και για δύο) με αυξημένες αποδοχές για τον έμπειρο χαφ συγκριτικά με την προηγούμενη συμφωνία. Εφόσον φυσικά οριστικοποιηθεί ένα τέτοιο deal αυτό πρακτικά θα σημαίνει πως ο Φορτούνης θα τελειώσει την καριέρα του στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, ξεπερνώντας πια τα 12 χρόνια θητείας του εκεί.

Να θυμήσουμε σε επίπεδο συμβολαίων ότι το 2019 ο Ολυμπιακός είχε κάνει τον Φορτούνη τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα παίκτη. Τότε με συμβόλαιο 4 ετών και αποδοχές άνω των 6 εκατ. ευρώ αλλά και σημαντικά μπόνους. Με αυτό το συμβόλαιο είχε γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης στη Super League και 4ος πιο ακριβοπληρωμένος συνολικά μετά τους Μήτρογλου, Σωκράτη και Μανωλά!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα