Δευτέρα το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Δεκτό το αίτημα της «Ένωσης» με αιχμές Αλαφούζου

Newsroom
Δευτέρα το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Δεκτός το αίτημα της Ένωσης με αιχμές Αλαφούζου

bet365

Τη Δευτέρα (25/9) θα διεξαχθεί το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ αφού έγινε δεκτό το αίτημα που κατέθεσε η «Ένωση» στην έκταση συνεδρίαση της λίγκας, με τον Παναθηναϊκό να συναινεί, αλλά τον ιδιοκτήτη του, Γιάννη Αλαφούζο, να αφήνει αιχμές.

Δεκτό έγινε το αίτημα της ΑΕΚ στην έκτακτη συνεδρίαση της λίγκας, με το οποίο η «Ένωση» ζήτησε να γίνει την Δεύτερα 25 Σεπτεμβρίου το παιχνίδι στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό λόγω του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Μπράιτον που θα διεξαχθεί την προηγούμενη Πέμπτη, το βράδυ.

Σύμφωνο με την απόφαση αυτή ήταν και το «τριφύλλι», με τον Γιάννη Αλαφούζο ωστόσο να αφήνει αιχμές σχετικά με την συμπεριφορά της Ένωσης στο αντίστοιχο περσινό αίτημα των «πρασίνων», όταν είχε ζητήσει την μετάθεση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» λόγω των δεκάδων κρουσμάτων κορονοϊού.

Επομένως αφού το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων της Αθήνας πήγε για τις 25/09, οι αγώνες τους για την αμέσως επόμενη αγωνιστική της Superleague, δηλαδή το Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός και το ΑΕΚ - Ατρόμητος αναμένεται να γίνουν την Πέμπτη (28/09).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα