ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα επιστρέφει απο την εθνική του με πρόβλημα τραυματισμού

ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα επιστρέφει απο την εθνική του με πρόβλημα τραυματισμού

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπαμπά

bet365

Ο Ράχμαν Μπάμπα τραυματίστηκε στο ματς της Γκάνας με την Κεντρική Αφρική και επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, με την κατάστασή του να μην ανησυχεί τους ανθρώπους της ομάδας.

Ανησυχία υπήρξε αρχικά στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της Γκάνας με την Κεντρική Αφρική. Ετσι, δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της Τρίτης με την Λιβερία στο Accra Sports Stadium και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα αντικαταστάτης του θα είναι ο Φαταγού Χαμιντού της Medeama SC.

Πάντως, στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ένιωσε απλά μια ενόχληση στο δικέφαλο και γι' αυτό προτιμήθηκε να μη ρισκάρει, μένοντας προληπτικά εκτός.

Θυμίζουμε ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Αρη στην Τούμπα (17/9, 20.30), ενώ η 5η αγωνιστική θα τον βρει στις Ζωσιμάδες για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα