Δεν ασχολείται πλέον με Φαντιγκά ο ΠΑΣ Γιάννινα, το βάρος σε ελεύθερο

Φώτης Καρακούσης
Ο Μπαντιογκού Φαντιγκά

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν γίνεται να περιμένει τον Μπαντιογκού Φαντιγκά και πλέον θα στραφεί για την απόκτηση ελεύθερου μεσοεπιθετικού.

Όσο φτάναμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τόσο παραπάνω ακουγόταν το όνομα του Μπαντιογκού Φαντιγκά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 22χρονος Γάλλος που ανήκει στον Ολυμπιακό είχε μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο των Ηπειρωτών, από την στιγμή που και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να τον δώσουν δανεικό καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο ίδιος ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, ωστόσο όταν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος για την Γαλλία, κάτι που όπως ήταν φυσικό ανέβασε και την αισιοδοξία των «κυανόλευκων» για την πραγματοποίηση της μεταγραφής αυτής. Ωστόσο στον ΠΑΣ βλέποντας και τις παλινωδίες που υπήρξαν από πλευράς του παίκτη, αποφάσισαν να μην ασχοληθούν άλλο με την περίπτωση του Μπαντιογκού Φαντιγκά και πλέον θα κοιτάξουν την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, έχοντας ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις για την θέση του μεσοεπιθετικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα