Έτοιμος ο Πισάρο για Ολυμπιακό, στο... περίμενε για Λιβάι

Δημήτρης Βέργος
Νταβίντ Πισάρο

bet365

Κανονικά στην διάθεση του Αλμέιδα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Πισάρο, αγωνία για Λιβάι Γκαρσία, τι ισχύει με Γκατσίνοβιτς.

Σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ μπήκε την Τετάρτη ο Ροδόλφο Πισάρο. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στο πόδι και έτσι θα είναι κανονικά στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Όσον αφορά τώρα τον Λιβάι Γκαρσία, ούτε σήμερα προπονήθηκε κανονικά και τα χρονικά περιθώρια να... στενεύουν ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως ο φορ της Ένωσης από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε αποκομίσει ένα τράβηγμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αντβερπ, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα, εκτός παραμένει ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος έχει ένα μυϊκό πρόβλημα κάτω από το δεξί πλευρό. Μάλιστα, πρέπει να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο σημείο δεν έχει να κάνει με την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί πριν από μήνες για το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρούσε.

Ο τραυματισμός του Σέρβου μεσοεπιθετικού προήλθε από ένα απότομο γύρισμα μέσα στο παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα