Κοντά στην επιστροφή στην Ελλάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Έφορντ

Φώτης Καρακούσης
Ο Έφορντ

bet365

Ο 27χρονος Αμερικανός επιθετικός, Τζόζεφ Έφορντ βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην Ελλάδα, όντας ο εκλεκτός του ΠΑΣ Γιάννινα για τη θέση αυτή.

Μετά το τέλος των συζητήσεων με τον Φαντιγκά, στον ΠΑΣ Γιάννινα είχαν ξεκαθαρίσει πως θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού από την αγορά των ελεύθερων. Οι Ηπειρώτες είχαν 2-3 παίκτες που κοίταζαν και τελικά κατέληξαν στην περίπτωση του Τζόζεφ Έφορντ. Ο 27χρονος Αμερικανός επιθετικός που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην χώρα μας και τον Εργοτέλη, είναι πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Ιωαννίνων.

Ο Έφορντ έπαιξε με τους Κρητικούς τρία χρόνια στην Super League 2, έχοντας συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 82 συμμετοχές και 32 γκολ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Μετά τον Εργοτέλη αγωνίστηκε στην Μπέβερεν για δύο χρόνια και την Μάδεργουελ και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα