ΑΕΚ: Στενεύουν πολύ τα περιθώρια για Λιβάι ενόψει ντέρμπι

ΑΕΚ: Στενεύουν πολύ τα περιθώρια για Λιβάι ενόψει ντέρμπι

Δημήτρης Βέργος
Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα ούτε την Πέμπτη και έτσι δυσκολεύει πάρα πολύ να παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός κανονικού προγράμματος της ΑΕΚ παρέμεινε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, για τον οποίο επίσης οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να προλάβει.

Με την επιστροφή όλων των διεθνών ξεκίνησε την Πέμπτη η ουσιαστική προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena, με τους κιτρινόμαυρους να ετοιμάζονται για τρία πολύ δυνατά ματς στη σειρά καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπράιτον στην Αγγλία και έπειτα το άλλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το μεγάλο ενδιαφέρον στην προπόνηση της Πέμπτης είχε να κάνει με το αν ο Λιβάι Γκαρσία θα έμπαινε σε κανονικό πρόγραμμα καθώς ο 26χρονος φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο λόγω του μυϊκού προβλήματος που αντιμετωπίζει παρέμενε εκτός. Ο Λιβάι δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά ούτε το απόγευμα της Πέμπτης στα Σπάτα, κάτι που σημαίνει ότι τα περιθώρια για να παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχουν στενέψει πλέον σημαντικά.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και και για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο 28χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός παραμένει και αυτός εκτός κανονικού προγράμματος εξ αιτίας του μυϊκού προβλήματος που αντιμετωπίζει κάτω από τα πλευρά, ένα θέμα που δεν σχετίζεται βέβαια σε καμία περίπτωση με την επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Τόσο ο Λιβάι όσο και ο Γκατσίνοβιτς αν έμπαιναν σε μια από τις δύο επόμενες προπονήσεις που απομένουν τότε θα μπορούσαν να θέσουν υποψηφιότητα για την αποστολή, ωστόσο για να ξεκινήσουν πρέπει πλέον να θεωρείται σχεδόν απίθανο.

Αυτό σημαίνει πως ο Εσέκιελ Πόνσε είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ για την αριστερή πλευρά, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Ορμπελίν Πινέδα, αν και για εκείνη την πλευρά στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα υπάρχουν διάφορες επιλογές αναφορικά με τα πλάνα του. Θυμίζουμε ότι δεδομένα εκτός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Πέτρος Μάνταλος λόγω της κόκκινης που είχε δεχθεί στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα